Me tunnemme Keski-Suomen tiet..

Jakelu- ja työkonepalvelut ammattitaidolla ja sopimuksen mukaisestiYritystietoa ja historiaa

Aloitimme jakelutoiminnan 2016 vuoden loppupuolella, alihankkijana SSM:lle. Saimme hyvän kokemuksen ja tuntuman autojakelutoiminnasta, sekä kehitimme kalustoa ja henkilöstöä, vastaamaan kysyntään ja vaatimuksiin. Parhaimmillaan hallillemme tuli lajitteluun yli 50 000 mainosta ja lehteä yhden päivän jakoon.

Kasvoimme nopeasti, niin liikevaihdollisesti, että yrityksenä ja saimme syksyllä 2017 Postin kumppaniksemme. Aloimme tekemään heille varhaisjakelua alihankkijana, Keski-Suomen alueella.

Kevät talvella 2018 päättyi sitten äkillisesti ja hieman yllättäen SSM yhteistyö jakelun muututtua 2 päiväisestä yksipäiväiseksi.

Tarjoamme myös kone- ja laitevuokraus palvelua, sekä työkonepalvelua 4 veto traktorilla, jossa on kaivuri ja aurausvarustus+kauhat+keräävä harjakone. Talvella palveluihimme kuuluu aurausta ja liukkaudentorjuntaa. Sulan maan aikaan palveluihimme kuuluu pienet maanrakennustyöt ja pientalojen salaoja- ja sadevesijärjestelmien asennukset.

Teemme mm. päiväpostijakelua,  lehtien varhaisjakelua, mainosjakelua, sekä häiriötiedote jakelua energiayhtiölle, ruokakuljetuksia jne. pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella.

Olemme myös rekisteröityneet Trafille alle 3500kg kalustolla kuljetusyrittäjiksi.

Mikäli tarvitset mitä tahansa jaettavaa, otathan rohkeasti yhteyttä. Me hoidamme sen ammattilaisen otteella ja sopimuksen mukaisesti. Pystymme ottamaan isojakin jakeluvastuita nopealla aikataululla. Meillä on nykyaikaiset EUR5 vaatimukset täyttävät jakeluautot, sekä jokaisessa autossa on nauhoittujen reittien lukevat karttaohjelma tabletit. Ohjelmaan voidaan tallentaa esim jakelureitit tai jakopaikat infotekstein. Ahkera, sekä osaava ja motivoitunut tiimimme, takaa huipputulokset. Työkoneissa ja osassa jakeluautoista on lisäksi netin kautta seurattavissa oleva reaaliaikainen ja erittäin tarkka gps seuranta, josta ajettu reitti voidaan todeta myös jälkikäteen.

Oma huoltohalli ja autonosturi auttaa pitämään toimintavarmuutta yllä. Huollamme itse suurimmaksi osaksi kalustomme.